Kage STOP MADSPILD (BEDST FØR 27/01/24) - Lotte Choco Pie Black Sugar Milk Tea 12 stk QD20202
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 27/01/24) - Lotte Choco Pie Black Sugar Milk Tea 12 stk

Lækre kager fyldt med skumfidus, smag af milk tea og overtrukket med mørk chokolade. En super populær kage i Korea!

44,00 kr. 64,00 kr. - 20,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Skønne intense kager med smag af milk tea fra den kendte og elskede producent Lotte.
I pakken her får du 12 individuelt kager pakket for maksimal friskhed.

Lotte er kendt for deres mange sjove, skøre og skønne kager og Choco Pie er en af de mest populære versioner i bl.a. Korea. 
Denne udgave af Choco Pie er med skøn milk tea smag og overtrukket med mørk chokolade. I midten er et lækkert, chewy skumfidusfyld.

En dejlig koreansk kage snack, som du bør unde dig selv at prøve - du kan f.eks. prøve at dyppe den i et glas kold mælk ligesom en stor Oreo ;)

Produktinformation

Lotte
QD20202
Produktinformation
Vægt
336g
Produceret i
Korea

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, hvedemel 23%, majsstivelsessirup, vegetabilsk olie (sojabønne), bagefedt, sort sukkersirup, kakaoblanding (mælk), kakaopulver, brunt sukker, fugtighedsbevarende middel (E420), glycerin, mælkepulver, ethanol, laktose, hele æg, glucose, gelatine (svin), surhedsregulerende midler (E500ii, E503, E341), salt, kakaomasse, aroma (mælkete), vaniljesmag, sort sukkeraroma, emulgator (E322, soja), sort tepulver, blandet mælkeformular (mælk), vanilje, fortykningsmiddel (E415), jordnødder, mandelpulver.

Allergener: gluten, laktose, soja, æg, jordnødder, mandler
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1803 kJ
Energi (kcal) 431 kcal
Fedt 16,8 g
   (heraf mættet) 10,2 g
Kulhydrat 67,0 g
   (heraf sukkerarter) 35,3 g
Protein 4,43 g
Salt 0,24 g


Du vil eventuelt også synes om