Uchibori Junmai Daiginjo Ris Eddike 360ml - Japansk premium ris eddike fremstillet på en base af Junmai Daiginjo sake ris og koji. En let og aromatisk riseddike med sake noter i både duft og smag.

Uchibori Junmai Daiginjo Ris Eddike 360ml

Japansk premium ris eddike fremstillet på en base af Junmai Daiginjo sake ris og koji. En let og aromatisk riseddike med sake noter i både duft og smag.

65,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Uchibori er kendt for deres eddike produkter af høj kvalitet - og i dette tilfælde er der tale om et produkt fra allerøverste hylde!
Denne eddike er nemlig så langt fra en standard lagereddike eller sågar en standard riseddike som man kan komme.
Den produceres på samme ingredienser som Junmai Daiginjo sake - en type af sake der er bredt anerkendt som den fineste og mest sofistikerede slags.

Risene poleres op mod 50%, for at fjerne urenheder og skabe de mest sarte og nuancerede smage. Der tilsættes sake koji under fremstillingsprocessen, for at give en unik og indbydende aroma der leder tankerne mod de lette, blomstrede typer af sake.

Med stor omhu udvælges de rigtige ris og den rigtige koji - herefter sættes en langsom fermentering i gang, hvormed der skabes en sake base, der derefter ender med at blive til en eddike. Da der ingen korn indgår i processen, er eddiken naturligt glutenfri.

Brug eddiken til dine sushi ris for at give en balanceret og kompleks smag og aroma, eller lad eddiken stråle i dressinger, marinader eller sågar dryppet rent i små dråber på dine serveringer af kød eller grønt.

Mulighederne er mange - uanset hvad du vælger, er du sikret en fantastisk riseddike der er naturligt fri for gluten men rig på smag!

Produktinformation

Uchibori
CF13452
Produktinformation
Indhold volumen
360ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, ris, alkohol

Energi (kJ) 113 kJ
Energi (kcal) 27 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 1,1 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g