Bento Boks 2-lags Lyserød Inkl. Bestik - Smuk japansk madkasse, også kaldet en bento boks, med 2 lag i pink BPA-fri plastik, inkl. bestik sæt. Praktiske rum, modulerbar opbygning og gummiforsegling.

Bento Boks 2-lags Lyserød Inkl. Bestik

Smuk japansk madkasse, også kaldet en bento boks, med 2 lag i pink BPA-fri plastik, inkl. bestik sæt. Praktiske rum, modulerbar opbygning og gummiforsegling.

229,00 kr.
Inkl. moms
 Ikke på lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Er du træt af kedelige madpakker? Leder du efter en mere æstetisk løsning?

Bento madkassen er et super smart alternativ til den gammeldags madkasse, da den er designet til at indeholde spændende retter, tilbehør og meget mere! Alt sammen i smuk japansk stil og i denne udgave i et smukt lyserødt og meget stilrent design.

Bento boksen er perfekt til alt lige fra skolen, børnehaven eller frokost på arbejdet. Den BPA-frie plastik, som Bento boksen er fremstillet af, giver et lækkert touch, og den indbyggede gummikant i det øverste rum sørger for, at du også kan putte mindre faste retter i Bento boksen ;)

Medfølgende finder du både smart ruminddeling til f.eks. dressing, dip eller topping, så du kan separere dine ingredienser, og et bestiksæt bestående af spisepinde, ske og gaffel.

OBS!
Denne Bento boks tåler både mikroovn, frost og maskinopvask.
Velegnet til supper eller andre meget flydende ingredienser, da der dannes en vandtæt forsegling ved lukning af æsken.

Brugervejledning:
For nemt at åbne et rum, skal du først trække lidt i silikoneproppen, før du trækker i låget.
For at sikre, at rummet lukker tæt, skal du trække let i silikoneforseglingen, mens du trykker låget ned for at slippe luften ud.
Sovsebeholderne passer kun i det nederste rum, tryk godt på låget, mens du trækker let i silikoneforseglingen for at lukke. - Mikrobølgeovn: kun til at genopvarme allerede tilberedt mad, må ikke bruges til tilberedning af rå mad. Maksimalt 3 minutter, maks. 100 °C, placer dåsen åben eller i mikroovnen med låget liggende, men ulukket.

Produktinformation

VG00996
Produktinformation
Indhold volumen
ca. 1100ml
Vægt
453g
Højde
11 cm
Bredde
11,5 cm
Længde
21,5 cm
Medfølgende tilbehør
1 gaffel i ABS
1 ske i ABS
1 sæt spisepinde i ABS
Materiale
Fødevaresikker BPA-fri ABS plast