Sake Kizakura Piano Junmai Sparkling Sake 300ml EA10400

Kizakura Piano Junmai Sparkling Sake 300ml

Junmai Sake fra Kizakura med let perlende brus og en frisk, mild smag der efterlader et lifligt indtryk med frugtige noter. Perfekt til fest!

79,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne junmai sparkling sake er lige så behagelig for smagsløgene, som den er for øjnene. Saken er produceret på et traditionel bryggeri og der bruges intet andet end japansk ris, riskoji til gæring og friskt, blødt, japansk vand. Den har en unik sød aroma og forfriskende frugtagtig smag, der fungerer godt med kulsyren og skaber en helt særlig oplevelse. 

Og netop kulsyren i denne sake kommer kun fra gæringsprocessen. Det er med andre ord naturlige bobler, så der er ikke tilsat kulsyre - det gør boblerne meget små og fine med en nærmest mousse-skummende kvalitet.

Denne sake har frugtagtig aroma med noter af æbler og pærer. Sødmen kommer fra risene og det gør den utroligt letdrikkelig og forfriskende.

Bør nydes afkølet i et vinglas for den bedste smagsoplevelse.

Produktinformation

Kizakura
EA10400
Produktinformation
Alkohol volumen
5%
Indhold volumen
300ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
70%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gærDu vil eventuelt også synes om