Sake Hakutsuru Ukiyo-e Daiginjo Sake 720ml EA53091

Hakutsuru Ukiyo-e Daiginjo Sake 720ml

Fantastisk Daiginjo sake fra et af Japans største sake bryggerier. Smuk flaske og gaveæske der prydes af traditionel japansk Ukiyo-e kunst.

249,00 kr.
Inkl. moms
 Ikke på lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ligesom Ukiyo-e, en traditionel japansk kunstform, tager det tid, mestring og kreativitet at lave smuk sake. At lave en udsøgt sake, såsom denne aromatiske og lokkende Daiginjo, er både en form for mesterskab og kunst.

Sprudlende udtalt aroma af jordbær, hindbær og et friskt udtryk. En fornemmelse i ganen fyldt med smag af melon, banan, mandarin med en blød og rund mundfornemmelse og en dvælende finish.

Denne sake er perfekt som gave, da den både tager sig flot ud, men også overrasker med en utrolig balance af kompleks smag og letdrikkelighed. 

Vi anbefaler at servere denne sake afkølet eller ved stuetemperatur. Den ligger midt på skalaen mellem sød og tør og har en let udtryk. De sarte Daiginjo noter træder bedst frem ved 8-12 grader.

Prøv denne sake til stegte fiskeanretninger, tempura grøntsager eller som Hakutsurus' egen brygmester anbefaler; til fried chicken eller honningglaseret skinke!

Ukiyo-e (ooh-kee-yoh-eh) er et japansk træbloktryk eller maleri af berømte kabuki-skuespillere, smukke kvinder, rejselandskaber og byliv fra Edo-perioden. Ukiyo-e er vigtig for at udtrykke de sensuelle egenskaber ved japansk kultur fra det 17. til det 19. århundrede.

Det træbloktryk der pryder denne sake, viser den berømte kabuki-skuespiller, Otani Oniji III, som Yakko Edobei i stykket Koi Nyobo Somewake Tazuna. Stykket blev opført på Kawarazakiza-teatret i maj 1794. Kunstneren, Toshusai Sharaku, var kendt for at skabe visuelt dristige print, der gav et afslørende kig ind i Kabuki verdenen.

Vil du vide mere om Sake?

Så bør du læse vores spændende artikler omkring den forunderlige Sake verden:

10 facts du bør vide om Sake!

Sake tips - her er vores bedste råd!

Sake temperaturer - sådan kan du servere Sake

Produktinformation

Hakutsuru
EA53091
Produktinformation
Alkohol volumen
15,5%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
50%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær