Sake Hakutsuru Ukiyo-e Junmai Daiginjo Sake 720ml EA53090

Hakutsuru Ukiyo-e Junmai Daiginjo Sake 720ml

Fantastisk Junmai Daiginjo sake fra et af Japans største sake bryggerier. Smuk flaske og gaveæske der prydes af traditionel japansk Ukiyo-e kunst.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ligesom Ukiyo-e kunstnere kan sake bryggere udtrykke sig gennem stilen af sake, de laver. Denne komplekse Junmai Daiginjo legemliggør et niveau af dybde og sofistikering, lige som en erfaren Kabuki skuespiller, som portrætteret på både gaveæsken og flaskens etiket.

Smooth og delikat med behagelige aromaer af honningdug, fuji-æbler og et strejf af lakrids. Let tør med behagelig smag af Williamspærer, kirsebær og et strejf af mandel med en ren, sprød finish.

Denne sake er perfekt som gave, da den både tager sig flot ud, men også overrasker med en utrolig balance af kompleks smag og letdrikkelighed. 

Vi anbefaler at servere denne sake afkølet eller ved stuetemperatur. Den ligger midt på skalaen mellem sød og tør og har en let udtryk. De sarte Junmai Daiginjo noter træder bedst frem ved 8-12 grader.

Prøv denne sake til frisk fisk - f.eks. sashimi, sushi eller lette fiskeanretninger, skaldyr eller som Hakutsurus' egen brygmester anbefaler; til en omgang skøn Paella!

Ukiyo-e (ooh-kee-yoh-eh) er et japansk træbloktryk eller maleri af berømte kabuki-skuespillere, smukke kvinder, rejselandskaber og byliv fra Edo-perioden. Ukiyo-e er vigtig for at udtrykke de sensuelle egenskaber ved japansk kultur fra det 17. til det 19. århundrede.

Det træbloktryk der pryder denne sake, skildrer karakteren Umeomaru, der er så berømt, at det er blevet synonymt med aragoto, den flamboyante, kraftfulde skuespilstil. Det er en af de mest eftertragtede roller af selv nutidige kabuki-skuespillere. 

Vil du vide mere om Sake?

Så bør du læse vores spændende artikler omkring den forunderlige Sake verden:

10 facts du bør vide om Sake!

Sake tips - her er vores bedste råd!

Sake temperaturer - sådan kan du servere Sake

Produktinformation

Hakutsuru
EA53090
Produktinformation
Alkohol volumen
15,3%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
50%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær