Japansk Gin Jinzu Gin 700ml EJ79500

Jinzu Gin 700ml

Jinzu er en engelsk gin med tydelige japanske præg - her finder man nemlig japanske botanicals som yuzu og sakura, men også sake og klassisk enebær.

379,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Jinzu Gin er trods sit japansk klingende navn, en britisk gin - men med et japansk twist!

Denne gin er baseret på neutral alkohol fra korn og destilleret med enebær, korianderfrø, kvan, yuzu og kirsebærblomster, også kendt som Sakura. Helt unikt for denne gin, blandes den efter destillering med både sake og vand, hvilket giver en fantastisk og meget anderledes gin, hvor mundfylden bliver nærmest cremet og man efterlades med en let sødme fra saken.

Jinzu gin blev skabt af den britiske bartender Dee Davies, inspireret af hendes rejse til Japan og en livslang passion for at eksperimentere med smag.

Davies fik muligheden for at udvikle denne gin, efter hun deltog i Diageos 'Show Your Spirit'-konkurrence i 2013 og vandt. Konkurrencen havde til formål at bygge videre på bartenderens erfaring og frigøre deres kreativitet og potentiale til at skabe et nyt, innovativt produkt.

Jinzu er ægteskabet mellem britisk gin med den delikate smag af kirsebærblomster og yuzu-citrusfrugter, afsluttet med smooth japansk sake.

Jinzu Gin har en super frisk duft med antydninger af fyrrenåle, lime, yuzu citrus, appelsiner og blomster. Smagen er fyldig og byder på en subtil sødme med nuancer af enebær. Jinzu tilbyder en luksuriøs, cremet mundfølelse og er spændende i en Gin & Tonic eller andre cocktails.

Produktinformation

EJ79500
Produktinformation
Alkohol volumen
41,3%
Indhold volumen
700ml
Produceret i
Storbritannien

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Du vil eventuelt også synes om