Whisky Nikka Taketsuru Pure Malt 17 Years Old Whisky EP97530

Nikka Taketsuru Pure Malt 17 Years Old Whisky

Japansk Whisky lagret 17 år - en helt unik japansk whisky

2.499,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Nikka Taketsuru Pure Malt 17 Years Old er en whisky fra Japan af typen 'blended malt', der betyder, at den er sammensat af single malt whiskies fra forskellige destillerier, men uden tilsætning af grain whisky som man normalt tilsætter blended whisky. Størstedelen af whiskyen kommer fra Miyagikyo, og en god del er lagret på sherryfade – alt sammen selvfølgelig mindst 17 år gammelt. Whiskyen er opkaldt efter en af de vigtigste skikkelser i japansk whisky, Masataka Taketsuru, som var med til at starte både Yamazaki og Nikka.

Nikka Taketsuru Pure Malt 17 Years Old har en flot gylden farve, og smagen har noter af tørret frugt, læder, hasselnødder og abrikos.

Duften er præget af mandarin og abrikos med noter af tobak.

Produktinformation

Nikka
EP97530
Produktinformation
Alkohol volumen
43%
Indhold volumen
700ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Kunder, der købte denne vare, købte også