Nedsat pris Pakke

Vin For Begyndere - Japansk Vin Smagskasse

I samarbejde med den populære Podcast, Vin For Begyndere, har vi sammensat denne smagskasse med japansk vin. Lyt, smag og bliv klogere på japansk vin.

699,00 kr. 777,00 kr. - 78,00 kr.

I stedet for 777,00 kr.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nirasaki Bailey-A Tarujuku 

Nirasaki Bailey-A Tarujuku fremstilles 100% af Muscat Bailey-A druer høstet i Hosaka-distriktet, Nirasaki by, Yamanashi-præfekturet - derfor har den også fået den såkaldte "Geographical Indication Standard": GI Yamanashi

Efter gæring lagres vinen på træfade for at udvikle og præge smag og aroma. Fadlagringen har en karakteristisk effekt på vinens smag hvor der skabes kompleksitet i både aroma og smag og dannes noter af bl.a. vanilje og træ.

Denne rødvin er forfriskende let, med legende noter af jordbær og blomster. Vinens delikate finish og blide tanning gør den til et perfekt valg for de mere sarte retter i det salte japanske køkken.

Denne vin har en begrænset produktion på kun 700 flasker pr. år.

Anbefalet serveringstemperatur 14-16 ° C 

Nirasaki Koshu Tarujuku 

Nirasaki Koshu Tarujuku fremstilles 100% af Koshu druer høstet i Hosaka-distriktet, Nirasaki by, Yamanashi-præfekturet - derfor har den også fået den såkaldte "Geographical Indication Standard": GI Yamanashi

Efter gæring lagres vinen på træfade for at udvikle og præge smag og aroma. Fadlagringen har en karakteristisk effekt på vinens smag hvor der skabes kompleksitet i både aroma og smag og dannes noter af bl.a. vanilje og træ.

Denne hvidvin er forfriskende skarp, med legende noter af citrus og pære. Vinens delikate, skarpe og polerede finish gør den til et perfekt valg for sarte retter som Sushi og Sashimi.

Denne vin har en begrænset produktion på kun 700 flasker pr. år.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10 ° C 

Nirasaki Koshu Sur Lie

Nirasaki Koshu Sur Lie fremstilles 100% af Koshu druer høstet i Hosaka-distriktet, Nirasaki by, Yamanashi-præfekturet - derfor har den også fået den såkaldte "Geographical Indication Standard": GI Yamanashi

Efter gæring fjernes bærmen ikke, den beholdes i gæringstanken, som den er. Her lader man den stå i omkring 6 måneder. Denne metode kaldes Sur Lie, og har givet navn til denne hvidvin, da Sur Lie metoden har en karakteristisk effekt på vinens smag. Sur Lie skaber kompleksitet i både aroma og smag, og danner umami som fornemmes når man nyder vinen.

Denne hvidvin er forfriskende skarp, med legende noter af citrus og pære. Vinens delikate, skarpe og polerede finish gør den til et perfekt valg for sarte retter som Sushi og Sashimi.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10 ° C 

Produktinformation

VFB-SMAGSKASSE
Produktinformation
Alkohol volumen
12%
Indhold volumen
2250ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om