Vin Nirasaki Rødvin Bailey-A Tarujuku 750ml EY00500

Nirasaki Rødvin Bailey-A Tarujuku 750ml

Japansk rødvin fremstillet på den unikke Muscat Bailey-A drue, der er særegen for japansk vinproduktion. Let og forfriskende rødvin med spændende aroma og smag.

249,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nirasaki Bailey-A Tarujuku fremstilles 100% af Muscat Bailey-A druer høstet i Hosaka-distriktet, Nirasaki by, Yamanashi-præfekturet - derfor har den også fået den såkaldte "Geographical Indication Standard": GI Yamanashi

Efter gæring lagres vinen på træfade for at udvikle og præge smag og aroma. Fadlagringen har en karakteristisk effekt på vinens smag hvor der skabes kompleksitet i både aroma og smag og dannes noter af bl.a. vanilje og træ.

Denne rødvin er forfriskende let, med legende noter af jordbær og blomster. Vinens delikate finish og blide tanning gør den til et perfekt valg for de mere sarte retter i det salte japanske køkken.

Denne vin har en begrænset produktion på kun 700 flasker pr. år.

Anbefalet serveringstemperatur 14-16 ° C 

Produktinformation

EY00500
Produktinformation
Alkohol volumen
12%
Indhold volumen
750ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Rødvin fremstillet på japanske Muscat Bailey-A vindruer.

Indeholder sulfitterDu vil eventuelt også synes om