Vin Nirasaki Hvidvin Koshu Tarujuku 750ml EY00400
Ny

Nirasaki Hvidvin Koshu Tarujuku 750ml

Japansk hvidvin fremstillet med fadlagring på den unikke japanske Koshu hvidvinsdrue. En helt unik japansk vin der byder på masser af aroma og smag.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nirasaki Koshu Tarujuku fremstilles 100% af Koshu druer høstet i Hosaka-distriktet, Nirasaki by, Yamanashi-præfekturet - derfor har den også fået den såkaldte "Geographical Indication Standard": GI Yamanashi

Efter gæring lagres vinen på træfade for at udvikle og præge smag og aroma. Fadlagringen har en karakteristisk effekt på vinens smag hvor der skabes kompleksitet i både aroma og smag og dannes noter af bl.a. vanilje og træ.

Denne hvidvin er forfriskende skarp, med legende noter af citrus og pære. Vinens delikate, skarpe og polerede finish gør den til et perfekt valg for sarte retter som Sushi og Sashimi.

Denne vin har en begrænset produktion på kun 700 flasker pr. år.

Anbefalet serveringstemperatur 8-10 ° C 

Produktinformation

EY00400
Produktinformation
Alkohol volumen
12%
Indhold volumen
750ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Hvidvin fremstillet på japanske Koshu vindruer.

Indeholder sulfitterDu vil eventuelt også synes om