Umeshu Choya Silver Ume Wine 500ml 10% EM50302

Choya Silver Ume Wine 500ml 10%

Sød og syrlig hvidvin med juice fra japanske 100% premium ume. En variant af den klassiske umeshu eller 'plum wine' fra populære Choya.

79,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Choya er verdenskendte for deres autentiske umeshu blommelikør, der fremstilles naturligt uden nogle former for kunstige farve- , smags- eller tilsætningsstoffer.

I denne variant har deres klassiske smag fået et tvist, og 100% frisk ume-juice er blevet tilsat en sød og smagfuld hvidvin; dette til forskel fra den klassiske Choya umeshu, hvor ume-frugter og sukker har trukket i japansk shochu (risalkohol).

Resultatet er en vin med en sødme og lethed, der vil gå fantastisk som aperitif eller som et japansk alternativ til en dessertvin eller rosé. Farven er let gylden, og duften genkalder sig ume-frugtens egenskab af stenfrugt med noter som abrikos og mandel.

En frugtig, sød og velsmagende hvidvin med ume-juice - perfekt at servere i det varme sommervejr.

Nydes ren og afkølet, i cocktails eller med iskoldt danskvand.

Produktinformation

Choya
EM50302
Produktinformation
Alkohol volumen
10%
Indhold volumen
500ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om