Benriner Turning Slicer

Frugt- og grøntsagsskærer med slibbart knivblad. Kan snitte 2mm tynde spiraler og lave stave af frugt og grøntsager

599,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det kan være besværligt at skære grøntsager i perfekte strimler og spiraler, men med dette simple aggregat fra Benriner kan du få perfekte resultater - hver gang! De superskarpe blade og det smarte drejesystem giver dig professionelle resultater som dine gæster vil beundre med misundelighed.

En Spiralizer fra Benriner er perfekt til at lave grøntsagspasta, pynt til sashimi anretninger, salater og meget, meget mere!

Denne spiralsnitter kan snitte en 2mm tynd spiral, samt lave stave på 12 mm fra midten af frugten eller grøntsagen. Der medfølger et strimleblad, der sammen med skærebladet kan strimle spiraler på 1 x 1 mm, 2 x 1 mm eller 4 x 1 mm. Grøntsagsstrimlieren kan håndtere råvarer med en diameter på op til 17 cm og en længde på op til 10 cm.

Benriner er kendt for ekstremt skarpe knive og skæreværktøjer af høj kvalitet og alsidigheden. Benriners produkter produceres i Japan af et slidstærkt, fødevareklassificeret plast, helt uden BPA. Selve knivbladet er håndslebet i rustfrit stål og er af den højeste japanske kvalitet. Det har den samme skarphed som de japanske kokkeknive. Benriners produkter er også kendt for deres lange holdbarhed.

Laveste pris på PriceRunner

Produktinformation

Benriner
VD40050

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også