Tilbehør Sanwapap Kitchinpēpā 150 Ark - Naturlig Japansk Køkkenrulle VD00102

Sanwapap Kitchinpēpā 150 Ark - Naturlig Japansk Køkkenrulle

Japansk køkkenrulle med fænomenal sugeevne fremstillet af 100% naturlige fibre - ideel til opbevaring og indpakning af både friske og frosne madvarer!

279,00 kr.

Købt trygt dine julegaver hos os - udvidet returret til 31/01-23 på denne vare :)

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Skip husholdningensfilmen og prøv i stedet denne køkkenrulle fra Sanwapap med genbrugelig ark fremstillet af naturlige fibre uden bindemidler.

Papiret har en helt enestående absorptionsevne, som holder dine indpakkede grøntsager, fisk og kødskæringer friske og appetitlige i længere tid.

Sanwapap holder også til frost og kan pilles af dine råvarer efter optøning. Presser du vand og safter fra papiret, vil absorptionsevnen i fibrene blive genoprettet som en klud, der kan bruges igen - vær dog opmærksom på at holde papir fra fersk kød mm. adskilt fra andre typer madvarer.

Som følge af en bedre opbevaring, vil din mad tage sig friskere og mere smagfuld ud både på tallerkenen og under tilberedningen. 

Bindes hjørnerne stramt sammen, har du desuden en hurtig suppepose - lige til at komme i gryden.

Den ekstra styrke i papiret styrke gør det nemt rengøre med, og du kan trygt gnubbe igennem på køkkenoverflader med genstridige pletter og indgroet snavs.

Produktinformation

VD00102
Produktinformation
Vægt
200g
Produceret i
Japan
Egenskab
NY Soft Gogo (mellem) 275 x 240 mm, 150 ark

Du vil eventuelt også synes om