Te Matcha Te Uji Ceremonial Grade 100g QB00900

Matcha Te Uji Ceremonial Grade 100g

Matcha te pulver af høj kvalitet - dyrket naturligt på japanske bjergskråninger. Perfekt til ægte Japansk ceremoniel matcha te.

249,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne matcha te bliver også kaldt Uji Matcha. Det er en te af virkelig høj kvalitet, med en udsøgt, delikat og fin smag.

I forhold til de mere almindelige typer Matcha te, er denne Uji Matcha af en ekstra fin kvalitet, der giver en mild, blid smag, med en let sødlig aroma.

Perfekt til den klassiske, japanske matcha te der nydes til te ceremonier.

Ønsker du at nyde smagen af matcha i mælkedrikke, kage, is eller smoothies, anbefaler vi de mere almindelige kvaliteter som du finder her:
Matcha 1kg
Matcha 500g

Ved dyrkning af japansk te er Japans rige natur og overgangen mellem ​​de fire årstider, der er rige på forandring, med til at skabe den unikke smag. Det meste af nutidens japanske te er masseproduceret ved hjælp af store automatiserede maskiner i et konventionelt landbrugsområde, hvorved der undgås hårde naturlige miljøer, der er ineffektive. Det er blevet et ensartet industriprodukt, og det påvirker desværre smagen.

Hamasashoten, som producerer denne Matcha te, har til formål at gøre japansk te ærlig og naturlig uden de store maskiner og kemikalier der påvirker smagen.

Produktionsområdet er højlandet 400m over Kagoshima Kirishima. Takket være det naturlige miljø omgivet af bjerge er det organisk landbrug uden pesticider og kemiske gødninger. 

Om vinteren fyger sneen sig om planterne, og om sommeren producerer det barske naturlige klima på over 40°C vild japansk te med en gammeldags stærk smag og aroma.

Vi importerer teen direkte fra Hamasashoten i Japan, og derfor kan vi tilbyde en super skarp pris på denne matcha te.

Tilbehør medfølger ikke.

Produktinformation

QB00900
Produktinformation
Vægt
100g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ingredienser: Grøn te 100%

Produceret af Hamasa Shoten 200111601

Energi (kJ) 1356 kJ
Energi (kcal) 324 kcal
Fedt 5,3 g
   (heraf mættet) 0,68 g
Kulhydrat 38,5 g
   (heraf sukkerarter) 38,5 g
Protein 30,6 g
Salt 0,015 g


Du vil eventuelt også synes om