Tang Tanaka Wakame Gohan Chirimeniri NA89012

Tanaka Wakame Gohan Chirimeniri

Fintskåret tørret wakame tang og tørret sardin, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.

36,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Chirimen Jako (også blot kaldet bare Chirimen), Shirasu og Iriko er alle små kogte tørrede fisk lavet typisk af sardinarten kaldet "Katakuchi Iwashi".

Generelt henviser Chirimen til den unge sardin med en størrelse på mindre end 3 cm, der er kogt i saltvand og tørret under solen.

Wakame tang har en dejligt mild og behagelig smag. Den bruges ofte i supper, salater og grøntsagretter. Tangen er meget næringsrig og fyldt med vitaminer og mineraler. Prøv tangen i miso suppe eller asiatiske salater. Den tørrede wakame tang er også kendt som "Cut Wakame".

Denne Wakame tang er blandet op med bittesmå tørrede sardiner og er lavet til at hælde direkte i dine varme, kogte ris. Både sardinen og tangen tilfører ekstra smag, aroma og tekstur til dine ris, og giver et lækkert resultat i f.eks. Bento bokse, Onigiri risboller, eller bare som tilbehør til andre japanske retter.

Kræver ingen opblødning eller tilberedning - drys blot den fintskårne tang og sardin direkte i dine ris og nyd efter 2 minutter!

Produktinformation

NA89012
Produktinformation
Vægt
24g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Wakame tang, salt, sukker, tørrede unge SARDINER, dekstrin, smagsforstærkere (E621, E635), antioxidant (E306), surhedsregulerende middel (E330).

Energi (kJ) 818 kJ
Energi (kcal) 195 kcal
Fedt 2,3 g
   (heraf mættet) 1 g
Kulhydrat 29,7 g
   (heraf sukkerarter) 18,8 g
Protein 19,5 g
Salt 39,6 g