Tang snacks STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/08/22) - Kanro Nori Shio Nattō Fermented Soybean Snack RG80089
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/08/22) - Kanro Nori Shio Nattō Fermented Soybean Snack

Fermenterede og frysetørrede sojabønner med smagsgivende nori-tang og salt. En sundere snack med den karakteristiske, ostede aroma og smag fra nattō!

7,00 kr. 32,00 kr. - 25,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse sprøde snacks er fulde af umami og velsmag til den eventyrlige snack-spiser.

Posens indhold består af fermenterede sojabønner, også kendt som nattō, og indeholder naturligt færre kalorier og mere protein, som kan nydes direkte fra posen eller drysses over din ris- eller nuddelret som sprødt topping. Mulighederne er mange!

Nattō påskønnes i særdeleshed i det japanske køkken for sin saltede umamismag og unikke ostede aroma, som er et resultat af fermenteringsprocessen.

Den unikke slimede konsistens er i denne snack-udgave forbigået til fordel for et godt crunch og et - muligvis - lidt mindre intimiderende udseende ;)
De sprøde bønner er til sidst krydret med lækker salt- og tangsmag.

Læs evt. mere om og tilbered din egen nattō her.

Produktinformation

RG80089
Produktinformation
Vægt
18,0g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tørret natto (sojabønner), palmeolie, krydderier nori salt (salt, glukose, proteinhydrolysat, nori-pulver), stivelsesnedbrydningsprodukt, smagsforstærkere (E621, E635), emulgator (E322soja).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 1917 kJ
Energi (kcal) 456 kcal
Fedt 25,8 g
   (heraf mættet) 13,1 g
Kulhydrat 28,6 g
   (heraf sukkerarter) 12,7 g
Protein 34,6 g
Salt 3,3 g


Du vil eventuelt også synes om