Nametake Enoki Svampe
Nametake er tilberedte Enoki svampe i en mirin- og sojabaseret sauce. Bruges ofte som topping på ris- eller tofuretter.
God service - 5 stjerner
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Nametake er Enoki svampe der er kogt og lagret i en sauce baseret på mirin og soja. Enoki svampene, der også er kendt under navnet Enokitake, får en gelatinøs og let slimet tekstur når de er tilberedt som Nametake. En helt speciel fornemmelse og smag, som er højt elsket og meget unik for Japan.
I Japan spises Nametake oftest sammen med ris, men er også udbredt sammen med Tofu eller som "Otsumami" - ting man spiser sammen med alkoholiske drikke.
I Japan er Nametake vidt udbredt, og står i mange familiers køleskab, ligesom vi i Danmark ofte har et glas syltede agurker stående.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 120g
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Enoki svampe, sojasauce (sojabønner, hvede, salt, alkohol), sukker, salt, surhedsregulerende middel E330, smagsforstærkere E621, E631, E627, fortykningsmiddel E415, E412, antioxidant E330
Energi (kJ) | 402 kJ |
Energi (kcal) | 96 kcal |
Fedt | 0,1 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 21,5 g |
(heraf sukkerarter) | 15 g |
Protein | 2,3 g |
Salt | 2,8 g |