Syltede varer Roasted Eggplant King Oyster Garlic Sauce 280g RG50222

Roasted Eggplant King Oyster Garlic Sauce 280g

Stegte stykker aubergine og kongeøsterssvampe i en fantastisk kryddersauce med sojasauce, chili og hvidløg - ideel til topping af dine ris- eller tofuretter.

43,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Velsmagende stegt grøntsagsblanding med sojasauce, hvidløg og sylt for en fantastisk aromatisk kryddersauce, der kan benyttes i mange forskellige typer køkkener og hældes direkte over dine retter.

Kongeøsterssvampen, Pleurotus eryngii, er en særligt kødfuld art, der bidrager med masser af svampeumami ved tilberedning. Kombineret med aubergine og klassiske kinesiske krydderier som fennikel, stjerneanis og chili er der her tale om en virkelig kraftfuld vegetarisk sauce, der er lækker at have ved hånden i køleskabet.

Vi anbefaler især at tilsætte grøntsagsblandingen som smagsgiver til gryderetter, i gyoza-fyld eller som topping over dine ris, nudler og tofuretter.

Produktinformation

RG50222
Produktinformation
Vægt
280g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Aubergine 45%, sojaolie, kongeøsterssvampe (pleurotus eryngii), majroe, chili, hvidløg, løg, salt, sojasauce, (vand, soja, salt, smagsforstærker (E621), hvedemel), sukker, smagsforstærkere (E621, E635), gærekstrakt, krydderier (stjerneanis, fennikel, peber), konserveringsmiddel (E202), antioxidant (E316), aroma (hvidløgsolie, diallyl trisulfide, dipropyl trisulfide).

Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 1183 kJ
Energi (kcal) 283 kcal
Fedt 26,7 g
   (heraf mættet) 3,3 g
Kulhydrat 10,0 g
   (heraf sukkerarter) 3,3 g
Protein 3,3 g
Salt 3,28 g


Du vil eventuelt også synes om