Sushi Sushi Kit - Clearspring MA01700B
Nedsat pris Pakke

Sushi Kit - Clearspring

I denne pakke finder du alt du skal bruge for at komme i gang med at blive økologisk sushi-mester i dit eget køkken!

241,00 kr. 256,00 kr. - 15,00 kr.

I stedet for 256,00 kr.

Inkl. moms
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Vil du gerne lave din egen økologiske sushi? Det synes vi er en rigtig god idé! Med de rigtige produkter bliver resultatet velsmagende og let at arbejde med, præcis som hos de gode sushi restauranter. 

I dette økologiske sushi-kit får du alle de basale varer du skal bruge, for at lave din egen øko-sushi. Så skal du bare en tur forbi fiskehandleren og finde noget lækker, frisk fisk, og herefter peppe din sushi op med friske grøntsager såsom avocado eller agurk. 

Vi har nøje udvalgt disse produkter, så du får den bedste økologiske kvalitet, uden at gå på kompromis med den autentiske japanske smag. Vi har udvalgt en økologisk Sushi Soja som smager fantastisk og ikke er alt for salt, men byder på masser af umami. Nori tangpladerne er af super høj kvalitet, så både smag og konsistens er i top. Wasabien blandes let fra wasabipulver, og ingefæren er igen af samme høje kvalitet som resten af produkterne. 

God fornøjelse!

*Tangpladerne er ikke officielt økologisk certificeret, da der ikke kan gives en certificering til vildt dyrket tang. Wasabi pulveret er ikke økologisk certificeret grundet manglende økologisk dyrkning af wasabi.

P.S. Læs vores guide til hvordan du laver perfekte sushi ris

Produktinformation

MA01700B

Du vil eventuelt også synes om