Daisho Oden Suppebase 750g - Autentisk japansk oden-nabe fra Daisho, der på klassisk vis består af sojasauce sødet med hon mirin og kombu dashi for en perfekt, simret suppeoplevelse.
Nedsat pris

Daisho Oden Suppebase 750g

Autentisk japansk oden-nabe fra Daisho, der på klassisk vis består af sojasauce sødet med hon mirin og kombu dashi for en perfekt, simret suppeoplevelse.

29,00 kr. 40,00 kr. - 11,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjernegod service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fra kr. 39 - gratis fragtmulighed ved køb over 399

 

Super hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Denne færdigblandede Oden base fra Daisho byder på en behagelig, umamifyldt smag med Hidaka kombu-dashi fra Hokkaido og saltsød sojasauce, der lægger sig om de nærende grøntsager og fiskekager, der er stjerner i retten.

En super autentisk oden blanding, der med kun få forberedelser kan sætte den hyggelige japanske nabe-ret på menuen
- uanset om det er tid til social dining om bordet, eller man blot ønsker sig lynhurtig oden til aftensmaden. 

Tilbehøret betyder selvfølgelig også noget, og her er der både mulighed for at tømme køleskabet eller inkludere nogle af sæsonens herligheder.

Populært tilbehør inkluderer f.eks. shirataki-nudler (tapioka), abura-age (stegt tofu), musubi-konbu (kombu-stykker i flet), yude-tamago (kogte æg), daikon og kartofler eller tilsvarende såsom porre og gulerod.

Pointen er varme og næring, da oden fortrinsnist blev spist om vinteren, hvor de simrende gryder havde hjemme ved markeder, madboder og i midten af den samlede, sultne familie. Oden er den dag i dag stadig et oplagt 'hyggemåltid', der serveres på izakaya eller kan indkøbes i form af 'oden-kits' i japanske supermarkeder.

Karashi (japansk sennep), miso-sauce og yuzu-kosho er nogle af de mest foretrukne dyppelser at servere til oden.

Prøv også at bruge den overskydende oden i fællesgryden til udon, når al tilbehøret er spist - maksimalt suppeudbytte!



Tilberedning 

Den nemme udgave - 3 portioner

  • 400g Daikon
  • 300g Kartofler
  • 250g Konnyaku / Shirataki-nudler
  • 240g Hele, kogte Æg
  • 100g Chikuwa (fiskekager)
  • 750g Daisho Oden Nabe

Forbered alle ingredienserne ved at skære dem i mundrette, flotte stykker.

Tilsæt suppen til din pande eller støbejerns-nabe afhængigt af, hvad du har derhjemme, og bring den i kog sammen med stykker af daikon.
Husk at ryste posen godt inden.

Kom resten af ingredienserne i, når suppen koger, og lad den fortsætte med at simre i 30 min. under låg.

Servér og nyd, når alle ingredienser er tilpas møre. Vi anbefaler en kold japansk pilsner eller Yamahai sake ved siden af!

Produktinformation

Daisho
LC01744
Produktinformation
Indhold volumen
750g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, sojasauce (vand, salt, affedtede SOJAbønner, HVEDE, glukose-fruktosesirup, maltosesirup, sukker, SOJAbønner), salt, mirin (vand, glutinøse ris, riskoji, ethyl alkohol, glukose), surhedsregulerende middel (E331), smagsforstærkere (E621, E635), sukker, tangekstrakt (kombu, salt).

Allergener: soja, gluten
Oprindelse: Kyushu, Japan

Energi (kJ) 25 kJ
Energi (kcal) 6 kcal
Fedt 0,5 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 0,5 g
   (heraf sukkerarter) 0,5 g
Protein 0,5 g
Salt 1,4 g


Du vil eventuelt også synes om