Suppebaser STOP MADSPILD (BEDST FØR 26/03/22) - S&B Instant Miso Suppe Spicy Miso MADSPILD-GA00841
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 26/03/22) - S&B Instant Miso Suppe Spicy Miso

Instant miso suppe med spicy miso smag i smarte breve - lav lækker misosuppe på ingen tid! Pakken indeholder 3 breve á 10g.

17,00 kr. 27,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
6 20,00 kr. 120,00 kr. ved dette antal
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Instant spicy miso suppe er perfekt til at stille den hurtige sult, som en let forret eller som basis for en lækker suppe hvor du selv tilsætter lækre, friske ingredienser. Denne version fra S&B er en af de mest udbredte og elskede i Japan - så skal du have den autentiske japanske smag på få minutter, så er dette vejen frem!

Pakken indeholder 3 breve med instant miso suppe, som giver dig et let, umami-fyldt måltid på ingen tid! Tilsæt blot kogende vand og rør rundt!

I suppen, der er baseret på rød miso, er der små stykker af tofu, spinat og forårsløg.

Fremgangsmåde:

Bland 1 brev suppemix med 160ml kogende vand. Rør grundigt rundt og lad trække i et minuts tid før servering.

Produktinformation

S & B
MADSPILD-GA00841
Produktinformation
Vægt
30g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Misopulver (SOJABØNNER, ris, salt), dextrin, sukker, smagsforstærkere (E621, E631, E635), dehydreret spinat (spinat, stivelsessirup), chillipeber, TOFU (SOJABØNNER, konsistensmiddel (E516), trehalose, modificeret majssstivelse), dehydreret forårsløg, kelp-pulver, konserveringsmiddel (E330).

Energi (kJ) 1382 kJ
Energi (kcal) 328 kcal
Fedt 7,1 g
   (heraf mættet) 1,2 g
Kulhydrat 43,1 g
   (heraf sukkerarter) 11,8 g
Protein 18,9 g
Salt 13,8 g


Du vil eventuelt også synes om