Sriracha STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/07/22) - Flying Goose Sriracha Extra Garlic MSG-fri 200ml JF08582
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/07/22) - Flying Goose Sriracha Extra Garlic MSG-fri 200ml

Sriracha chilisauce med ekstra hvidløg, men helt uden MSG. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand, produceret af den originale producent, Flying Goose.

14,00 kr. 29,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chili saucen der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter. Selvom den er fra Thailand, bliver den bruger vidt og bredt i hele verden, til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Denne udgave af Sriracha saucen er med ekstra hvidløg, og helt uden MSG - den har en fantastisk duft og en super lækker smag. Et skønt twist på den originale Sriracha Chili Sauce.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level 3

Produktinformation

Flying Goose
JF08582
Produktinformation
Indhold volumen
200ml
Produceret i
Thailand

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Chili 51%, hvidløg 22%, sukkersirup, salt, surhedsregulerende middel (E260, E330), vand, stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202)

Energi (kJ) 645 kJ
Energi (kcal) 153 kcal
Fedt 0,7 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 33 g
   (heraf sukkerarter) 25 g
Protein 1,8 g
Salt 6,3 g