Sriracha Flying Goose Sriracha Extra Garlic MSG-fri 455ml JF08583

Flying Goose Sriracha Extra Garlic MSG-fri 455ml

Sriracha MSG-fri chilisauce med ekstra hvidløg. Fantastisk aromatisk chili sauce fra Thailand produceret af den originale producent, Flying Goose.

59,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sriracha saucen er kendt verden over for dens fantastiske smag og aroma. Chilisaucen, der stammer fra Thailand, kan bruges til stort set hvilken som helst ret, men er i særdeleshed populær til nudler, stirfries og risretter.

Selvom den er fra Thailand, bruges den vidt og bredt i hele verden til mange forskellige slags retter. Der findes både snacks med Sriracha smag, pizzaer med Sriracha, sushi med Sriracha og meget, meget mere.

Denne udgave af Sriracha saucen er med ekstra hvidløg, som giver en fantastisk duft og super lækker smag - et skønt twist på den originale Sriracha Chili Sauce, som tilmed ikke er tilsat MSG.

Hvis du vil vide mere om Flying Goose Sriracha, og hvorfor det er den mest autentiske Sriracha sauce, så læs vores artikel om Flying Goose Sriracha her.

Spicy Level 3

Produktinformation

Flying Goose
JF08583
Produktinformation
Indhold volumen
455ml
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Chili, hvidløg, sukkersirup, salt, surhedsregulerende middel (E260, E330), vand, stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202).

Energi (kJ) 595 kJ
Energi (kcal) 142 kcal
Fedt 0,7 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 31 g
   (heraf sukkerarter) 25 g
Protein 1,8 g
Salt 6,3 g