Spiritus Koi Shiso Rød Perilla Likør 500ml EG05209

Koi Shiso Rød Perilla Likør 500ml

Likør baseret på risvin og shiso blade - forfriskende og let drik med den unikke syrlige shiso smag

225,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Denne likør baseret på risbrændevin er med sine beskedne 7% alkohol utroligt letdrikkelig.

Perilla bladene er i familie med den mere velkendte mynte, men har flere og dybere smagsnuancer. Rød Perilla, også kendt som Rød Shiso har langt mindre smag af mint, men har til gengæld tydelige noter af ingefær og syrlige hints af hindbær og kirsebær.

En super læskende og frugtig likør der passer perfekt til en varm sommerdag i solen. Den sarte røde farve står perfekt til velkomstdrinks eller flotte cocktails, og farven er udvundet fra Perilla bladende, så der er ingen tilsatte farvestoffer. Duften er syrlig med noter af røde bær, rose og et strejf af myntens friskhed, og det øjeblik likøren rammer smagsløgene, vil du fornemme smagen af ris, syrlige bær og en umiskendelig sødme der bringer sommerstemingen helt ud i kroppen.

Byd dine gæster på en ny, spændende oplevelse med denne lækre Perilla likør, der med garanti skaber samtale og overraskelse. Prøv den som perfekt alternativ til dessertvin - f.eks. til lette og friske desserter med vanilje is, pærer eller hvid chokolade.  Eller tilføj den til barskabet og par den med danskvand, tonic eller andre mixere, hvor den delikate, søde smag kan træde frem - kun fantasien sætter grænser!

Produktinformation

EG05209
Produktinformation
Alkohol volumen
7%
Indhold volumen
500ml

Kunder, der købte denne vare, købte også