Spiritus Hakutsuru Nigori Yuzushu 750ml 10,9% EA53074

Hakutsuru Nigori Yuzushu 750ml 10,9%

Japansk grovfiltreret Yuzu citrusfrugt likør - også kendt som Nigori Yuzushu. En frisk, aromatisk likør med kraftig citrussmag og aroma.

229,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Denne fantastiske Nigori Yuzu shu er fremstillet af de forfriskende Yuzu citrusfrugter, for at skabe en delikat likør med aromatiske citrus- og blomsternoter. Nyd den on the rocks, med miksere eller brug den til velsmagende og anderledes cocktails.

Yuzu frugten smager både bittert, surt og enormt aromatisk på samme tid. Det giver en fuldstændig fantastisk og meget markant citrussmag som i Japan er utroligt populær. Yuzu smagen bruges både i det salte og det søde køkken, men altså også som ingrediens i forskellige typer spiritus, som denne Yuzushu eller i Umeshu.

Da denne Yuzushu er af den såkaldte Nigori type, betyder det at den er grovfiltreret, så der stadig er en del af det findelte frugtkød i flasken. Derfor anbefales det at ryste indholdet godt sammen inden servering. Det giver en helt unik tekstur og et nærmest mælket udseende til drikken, og fremhæver den aromatiske Yuzu smag.

Produktinformation

Hakutsuru
EA53074
Produktinformation
Alkohol volumen
10,9%
Indhold volumen
720ml

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold /

Destilleret alkohol, yuzu frugtKunder, der købte denne vare, købte også