Ajinomoto Monosodium Glutamate MSG 200g
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Her finder du diverse krydderier og produkter der bruges i japanske retter og anden asiatisk madlavning. F.eks. kan du finde Yuzu juice, bonito flager og andre spændende produkter
"Essencen af Umami". MSG, eller Monosodium Glutamate, også kendt som det tredje krydderi. En smagsforstærker der bruges vidt og bredt i det japanske køkken.
Takuan er syltede kinaradiser som bruges vidt i det japanske køkken. Denne version i strimler bruges specielt til Maki sushi ruller.
Fantastisk smagfuld og mellemstærk rød karrypasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af red curry!
Saftige, sprøde bambusskud i skiver på dåse - også kendt som Takenoko. Prøv bambusskud i alt fra thailandske karry-retter til topping af japansk ramen suppe.
Lækker, smagfuld koreansk kimchi. Denne kimchi er fremstillet af kinakål og gulerødder og den klassiske Gochujang chili fra Korea.
Takuan er syltede kinaradiser, som bruges vidt i det japanske køkken. Fås her i en hel version, der kan udskæres, som man ønsker f.eks. til sushi.
Dashi suppe bouillon i pulverform - perfekt til at lave Katsuo Dashi i en fart! Dashi er en grundingrediens i det japanske køkken.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Monosodium Glutamat - også kendt som MSG og "Det tredje krydderi" og smagsforstærker i daglig tale, er en af grundstenene i den eftertragtede umami smag.
Japansk karry blanding - stærk chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Fantastisk smagfuld og aromatisk karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Panang Curry.
Japansk silketofu fra Satonoyuki med en perfekt blød og cremet konsistens, samt et ekstra højt indhold af sojabønner.
Koncentreret suppeafkog til nudler med klassisk japansk Paitan smag og en super cremet konsistens. Fås her i en ny forbedret udgave uden animalske ingredienser!
Syltet fintsnittet ingefær, der bruges som tilbehør til mange forskellige japanske retter.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Spicy citruspasta med Yuzu - klar til brug. Giver et syrligt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere.
Japansk karry blanding - mild chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Japansk karry blanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
Uraffineret sirup fra thailandske palmer i krystalliseret form. Afgiver en karakteristisk, skøn karamelsmag, der giver dybde til dine asiatiske retter og saucer
Fantastisk smagfuld og aromatisk Massaman karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Massaman Curry.
Japansk karryblanding - medium chili styrke. Bruges til de klassiske japanske karryretter.
Tamarind Puré er en tyk, klæbrig pasta fremstillet af en sur, mørk, klistret frugt, der vokser i en bælg på et tamarindtræ.
100% ren juice fra Yuzu citrus frugter - fantastisk aromatisk smag
Autentisk kimchi i smart lille pose - klar til at spise! Kimchi er fermenteret kål med chili og hvidløg. En ægte koreansk delikatesse.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.
Delikate flager af tørret, røget bonito tunfisk der i Japan bruges til bl.a. den klassiske Dashi og topping af retter
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk gul karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Yellow Curry.
Fantastisk smagfuld og aromatisk grøn karry pasta fra Aroy-D. Her får du fuld smæk på den autentiske thailandske smag af Green Curry.