Specialiteter Ramen Suppebase Paitan G 1kg LC00081

Ramen Suppebase Paitan G 1kg

Koncentreret suppeafkog til nudler med Paitan smag - klassisk cremet Japansk Ramen opskrift. 

155,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Ramen kan hurtigt virke en smule skræmmende at give sig i kast med. Der skal koges en suppebase i flere timer og der skal bruges mange ingredienser. Ofte en lidt for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers let kunne trænge til en varm, smagfuld skål Ramen.

Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase der blot skal blandes op med vand - helt uden at man går på kompromis med smagen!

Tro os, vi har testet den, og den smager absolut fantastisk og meget autentisk. Minderne om Japan kommer straks frem, og smagen er dyb, fuld af umami og komplekse nuancer. 

Du vælger selvfølgelig helt selv hvad du vil toppe din Ramen med - men her er altså basen der skaber retten, let og lækkert!

Kog Ramen nudler i en gryde med masser af varmt vand. Hæld 50 g Paitan G Suppebase og 300 ml varmt vand i en skål og bland godt. Tilsæt kogte nudler og ønsket topping. Suppen er cremet og har et mælkehvidt udseende - er også kendt som basen der bruges til Tonkotsu Ramen.

Omrystes før brug. Bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe låget et tætlukket og den opbevares på køl.

Produktinformation

LC00081
Produktinformation
Vægt
1kg

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Vand, vegetabilsk olie (canola, SESAM), salt, FISKE-gelantine, SOJASAUCE (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), sukker, kelp-ekstrakt, maltodextrin, TUN-ekstrakt, gærekstrakt, fortykningsmiddel (E1442), stegt hvidløgspulver, hydroliseret protein (HVEDE, SOJABØNNER, majs), løg-ekstrakt, kål-ekstrakt, hvidløgs-ekstrakt, hvidt peber, krydderet bønnepasta (chili, hestebønner, HVEDEmel, ris, eddike, salt).

Energi (kJ) 926
Energi (kcal) 222 kcal
Fedt 14 g
   (heraf mættet) 1,2 g
Kulhydrat 14 g
   (heraf sukkerarter) 5,4 g
Protein 10 g
Salt 12,5 g


Du vil eventuelt også synes om