Specialiteter Ramen Suppebase Kitanomiso G 1kg LC00082

Ramen Suppebase Kitanomiso G 1kg

Koncentreret suppeafkog til nudler med miso smag - klassisk japansk Ramen opskrift der har en fantastisk aroma og en smag der er fuld af umami.

169,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Ramen kan hurtigt virke en smule skræmmende at give sig i kast med. Der skal koges en suppebase i flere timer og der skal bruges mange ingredienser. Ofte en lidt for stor opgave i en travl hverdag, hvor man ellers let kunne trænge til en varm, smagfuld skål Ramen.

Det er der nu råd for! Her er nemlig en suppebase der blot skal blandes op med vand - helt uden at man går på kompromis med smagen!
Tro os, vi har testet den, og den smager absolut fantastisk og meget autentisk. Minderne om Japan kommer straks frem, og smagen er dyb, fuld af umami og komplekse nuancer. 

Det bliver også super billigt at lave Ramen derhjemme med denne suppebase - i posen er der til 20 portioner, hvilket giver en pris pr. portion på kun 8,45kr.
Så med denne Ramen base får du ikke bare ægte japansk Ramen smag i restaurant-kvalitet - du får det også til en vildt god pris!

Du vælger selvfølgelig helt selv hvad du vil toppe din Ramen med - men her er altså basen der skaber retten, let og lækkert!

Så let er det:
Kog Ramen nudler i en gryde med masser af varmt vand. Hæld 50 g Kitanomiso Suppebase og 300 ml varmt vand i en skål og bland godt. Tilsæt kogte nudler og ønsket topping.

Omrystes grundigt før brug. Bør opbevares på køl efter åbning.
Suppebasen holder sig fint 2-3 måneder efter åbning, så længe låget et tætlukket og den opbevares på køl.

Produktinformation

LC00082
Produktinformation
Vægt
1kg
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Miso-SOJAbønnepasta (SOJABØNNER, vand, ris, salt), vand, sukker, salt, SOJAPROTEIN, hvidløg, rapsolie, gærekstrakt, hydroliseret SOJAprotein, ingefær, kålekstrakt, stegt hvidløgspulver, krydret bønnepasta (chili, salt, riseddike, hestebønner, HVEDEMEL), chiliolie (SESAMolie, chilipeber), SESAM.

Energi (kJ) 848 kJ
Energi (kcal) 202 kcal
Fedt 4,9 g
   (heraf mættet) 0,8 g
Kulhydrat 28 g
   (heraf sukkerarter) 14 g
Protein 9,3 g
Salt 12,9 g


Du vil eventuelt også synes om