Chao Khoai Môn Taro Bean Curd 400g
Dyb og smagfuld vietnamesisk specialitet baseret på tofu og taro rodfrugt fermenteret i chili. Anvendes bredt som tilbehør, sauce og som vegansk osteerstatning.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Chao Khoai Môn består af en skøn kombination af sojabønner og taro-rødder for et vietnamesisk tvist på bean curd, som man også kender fra andre asiatiske køkkener.
Taro er den lilla rodfrugt, der også kendes som Kalo, Satoimo og Godere, og som afgiver en sødlig aroma og dejlig smag, der kan minde lidt om sweet potato. Taro har dog sin helt egen unikke smag med noter af nødder og vanilje og besidder samtidig en smuk, sart lilla farve.
Sojabønner, taro, vand, salt, risvin og chili - intet andet.
For at starte gæringsprocessen, tørres stykker ud og tilsættes en saltlage med risvin. Derefter, i takt med at proteinerne nedbrydes, antager tofuen en blød og cremet tekstur, der ofte sammenlignes med mælkeprodukter som feta og skimmelost med en tilsvarende saltet og funky smag.
Den bløde konsistens kan smøres, blandes og bruges som smagsgiver i nærmest hvad som helst, og er et perfekt tilbehør til friskdampede hvide ris.
Bean Curd kan holde sig længe, og nogle mener endda, at smagen kun bliver bedre og bedre med tiden - altså helt ideel at have klar til brug i det dybe køkkenskab ;)
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 400g
- Produceret i
- Vietnam
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
SOJABØNNER (70%), frisk taro, salt, risalkohol, frisk chili.
Allergener: soja
Oprindelse: Vietnam
Energi (kJ) | 477 kJ |
Energi (kcal) | 114 kcal |
Fedt | 6,0 g |
(heraf mættet) | 1,0 g |
Kulhydrat | 2,0 g |
(heraf sukkerarter) | 4,0 g |
Protein | 11,0 g |
Salt | 0,36 g |