Mipopo Jiu Niang Søde Fermenterede Ris Suppebase 500g
Lækker Jiu Niang dessert baseret på søde fermenterede klisterris og kinesisk koji. Et solidt mellemmåltid eller en skøn dessert med god næringssammensætning :)
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Risgrødsuppe som Jiu Niang er en super alsidig ingrediens at have i køkkenet og kan spises som næringsrig morgenmad, et solidt mellemmåltid, en dessert eller som et erstatningsmiddel for sukker i andre retter.
Prøv f.eks. at opkoge rissuppen med autentiske råvarer som goji bær, jujube og tremella eller slå et råt æg ud i suppen, mens vandet koger for ekstra protein.
Retten kan på mange måder beskrives som både grød, suppe, kinesisk 'sticky rice' og 'rice wine' i en og samme afhængigt af tilberedelsen og tilbehøret. Fermentering skaber vinaromaen, som giver suppebasen en lille bitte alkoholprocent og en stor ernæringsmæssig fordel!
Mange kinesere sværger til netop denne ret mod forkølelse, feber og vintertid, da den føles lindrende serveret varm og optages let i kroppen. Lidt ligesom congee er det derfor en rigtig comfort food, som bedsteforældre ikke kan lade være med at servere ;)
Nøgleingrediensen er den 'kinesiske koji', som traditionelt består af 2g bolde med naturligt fermenterede, soltørrede virksomme svampearter gemt indeni, bl.a. Rhizopus, der især kendes fra tempeh-fermentering, mucor flercellet gær og en smule encellet gær.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 500g
- Drænet vægt
- 279g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Vand, glutinøse ris 48%, koji.
Bør bruges inden for 5 dage og opbevares i køleskab efter åbning.
Oprindelse: Kina
Energi (kJ) | 418 kJ |
Energi (kcal) | 115 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 26,0 g |
(heraf sukkerarter) | 19,0 g |
Protein | 2,4 g |
Salt | 0,0 g |