Beskrivelse
Fukujinzuke er et meget populært tilbehør i det japansk køkken, der ofte anvendes som tilbehør til japansk karry. I fukujinzuke er grøntsager, herunder daikon, aubergine, lotusrød og agurk hakket og derefter syltet i en base, der er smagt til med sojasovs. Slutresultatet har en sprød tekstur og en perfekt balance mellem syre, sukker og lidt bid fra den tilsatte ingefær.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 200g
Ingredienser og næringsindhold
Næringsindhold / 100 g
Radisse, glukose-fruktosesirup, sukker, agurk, vand, SOJASAUCE*, salt, aubergine, lotusrod, ingefær, shiso (japansk bladmynte), SESAMFRØ, konserveringsmiddler (E270, E260, E202), farvestoffer (E163, E101), surhedsregulerende middel (E330). *) SOJA, HVEDE.
Energi (kJ) | 270 |
Energi (kcal) | 65 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 14,2 g |
(heraf sukkerarter) | 10 g |
Protein | 0,2 g |
Salt | 2,3 g |