Specialiteter Chin Chin Sorte Ris & Sesam Congee 320g BX70010

Chin Chin Sorte Ris & Sesam Congee 320g

Lækker grød-dessert baseret på sorte klisterris, røde og sorte bønner såvel som havre, sort sesam og longan-frugt. Et solidt mellemmåltid eller en sød dessert.

18,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne portion congee risgrød kan spises med den medfølgende ske som både en næringsrig morgenmad, et solidt mellemmåltid eller sågar en dessert. Grøden kombinerer sorte ris og sesam, den asiatiske kornsort Jobs tårer, bønner og longan-frugt for en kompleks og autentisk congee smagsoplevelse, der nemt kan snuppes med på farten.

Longan-frugten kan minde om vindruer eller litchi, men er saftigere end disse med en sød og nøddeagtig smag. Congee er i sin essens riskorn opblødt over længere tid i vand under svag varme og kan have en varierende konsistens, lidt ligesom man kender det fra havregrød. Tilføjelsen af enten søde eller salte ingredienser kan hurtigt forvandle retten til middagsmad eller dessert, og forskellige variationer af congee findes udbredt over hele Asien, hvor risgrøden går under navnet kayu i Japan, juk i Korea og zhou i Kina.

Da congee er en nem spise, bliver den ofte associeret med helbredelse og velvære, og det er en ideel spise at servere for syge, ældre og for små børn. Mange asiatiske klostre serverer også congee som en fast del af menuen, og det er en ret med mange religiøse og højtidelige konnotationer, som det blandt andet er tilfældet for det japanske nytår. Her indtages congee hvert år omkring d. 7 januar som Nanakusa Gayu, hvor 7 forskellige urter tilføjes til grøden for at bringe lykke og beskytte mod ondskab. 

Sorte Ris & Sesam Congee kan nydes både kold og opvarmet.

Produktinformation

BX70010
Produktinformation
Vægt
320g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand (37%), rørsukker, havre, Jobs tårer, mungbønner, sorte bønner, sorte klisterris (5,8%), longan, mørkt sukker, sort sesam, konsistensmidler (E415, E473), aroma.

Allergener: havre, sesam
Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 218 kJ
Energi (kcal) 52 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 12,6 g
   (heraf sukkerarter) 10,2 g
Protein 0,3 g
Salt 0,05 g


Du vil eventuelt også synes om