Specialiteter Chin Chin Ris & Perlebyg Mix Congee 340g BX70009

Chin Chin Ris & Perlebyg Mix Congee 340g

Lækker grød-dessert baseret på klisterris, perlebyg, kidney- og mungbønner såvel som havre, peanuts og longan-frugt. Et solidt mellemmåltid eller en sød dessert

18,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne portion congee risgrød kan spises med den medfølgende ske som både en næringsrig morgenmad, et solidt mellemmåltid eller sågar en dessert. Grøden kombinerer korn, bønner og longan-frugt for en kompleks og autentisk congee smagsoplevelse, der nemt kan snuppes med på farten.

Longan-frugten kan minde om vindruer eller litchi, men er saftigere end disse med en sød og nøddeagtig smag. Congee er i sin essens riskorn opblødt over længere tid i vand under svag varme og kan have en varierende konsistens, lidt ligesom man kender det fra havregrød. Tilføjelsen af enten søde eller salte ingredienser kan hurtigt forvandle retten til middagsmad eller dessert, og forskellige variationer af congee findes udbredt over hele Asien, hvor risgrøden går under navnet kayu i Japan, juk i Korea og zhou i Kina.

Da congee er en nem spise, bliver den ofte associeret med helbredelse og velvære, og det er en ideel spise at servere for syge, ældre og for små børn. Mange asiatiske klostre serverer også congee som en fast del af menuen, og det er en ret med mange religiøse og højtidelige konnotationer, som det blandt andet er tilfældet for det japanske nytår. Her indtages congee hvert år omkring d. 7 januar som Nanakusa Gayu, hvor 7 forskellige urter tilføjes til grøden for at bringe lykke og beskytte mod ondskab. 

Ris & Perlebyg Mix Congee kan nydes både kold og opvarmet.

Produktinformation

BX70009
Produktinformation
Vægt
340g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand (38,89%), klisterris, rørsukker, havregryn, røde kidney bønner, mung-bønner, perlebyg, jordnødder, longan, konsistensmidler (E415, E473), aroma.

Allergener: havre, byg, jordnødder
Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 335 kJ
Energi (kcal) 80 kcal
Fedt 0,4 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 17,3 g
   (heraf sukkerarter) 7,7 g
Protein 1,6 g
Salt 0,01 g


Du vil eventuelt også synes om