Specialiteter Marukome Vegansk Imiteret Sojafilet 90g BC80011
Ny

Marukome Vegansk Imiteret Sojafilet 90g

Lækkert vegansk kødalternativ i form af sojabaseret filet fra japanske Marukome. Kan bruges direkte på panden, i gyodon, yakisoba og meget mere!

37,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Prøv dette lettilgængelige erstatningsprodukt baseret på sojabønner fra en af de førende soja- og misoproducenter i Japan - Marukome. Produktet har måske ikke meget smag i sig selv, men er ligesom tofu og seitan god til at suge smag til sig fra saucer, marinader, smagsolier, mm. 

Marukome Sojafilet har også et højt indhold af protein, som kan tjene mange formål både i og uden for det asiatiske køkken og er et oplagt nærende måltid for ikke-kødspisere.

Vi kan især anbefale at anvende den til retter, hvori der ønskes en mere fast konsistens - prøv f.eks. at erstatte dit protein med Marukome sojafileterne i denne gyodon opskrift på vores blog!

Tilberedning

Andre typer veganske erstatningsprodukter findes ofte på frost eller som tørret granulat, der skal blandes op med vand. Marukome er et vakuumpakket produkt og kan derfor anvendes i madlavningen med det samme.

Produktinformation

BC80011
Produktinformation
Vægt
90g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Forarbejdede sojabønner, (sojabønnersojasauce), rismiso (sojabønner, ris, salt), gærekstraktpulver, stabilisator (E575).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 394 kJ
Energi (kcal) 94 kcal
Fedt 0,9 g
   (heraf mættet) 0,15 g
Kulhydrat 8,3 g
   (heraf sukkerarter) 3,6 g
Protein 15,5 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om