Specialiteter Marukome Vegansk Imiteret Sojafars 100g BC80012

Marukome Vegansk Imiteret Sojafars 100g

Lækkert vegansk kødalternativ i form af sojabaseret fars fra japanske Marukome. Kan bruges direkte på panden, i gryderetter, lasagne, dumplings og meget mere!

37,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Prøv dette lettilgængelige erstatningsprodukt baseret på sojabønner fra en af de førende soja- og misoproducenter i Japan - Marukome. Produktet har måske ikke meget smag i sig selv, men er ligesom tofu og seitan god til at suge smag til sig fra saucer, marinader, smagsolier, mm. 

Marukome Sojafars har også et højt indhold af protein, som kan tjene mange formål både i og uden for det asiatiske køkken og er et oplagt nærende måltid for ikke-kødspisere. Vi kan især anbefale at anvende den i tomatsauce, i en sojaburger eller i en lækker servering Mapo Tofu, som du finder opskrift til her på vores blog - erstat blot dit protein med sojafarsen!

Tilberedning

Andre typer veganske erstatningsprodukter findes ofte på frost eller som tørret granulat, der skal blandes op med vand. Marukome er et vakuumpakket produkt og kan derfor anvendes i madlavningen med det samme.

Produktinformation

BC80012
Produktinformation
Vægt
100g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Forarbejdede sojabønner, (sojabønner, sojasauce), rismiso (sojabønner, ris, salt), gærekstraktpulver, stabilisator (E575).

Allergener: soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 435 kJ
Energi (kcal) 104 kcal
Fedt 0,9 g
   (heraf mættet) 0,15 g
Kulhydrat 9,1 g
   (heraf sukkerarter) 3,9 g
Protein 17,5 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om