Specialiteter Chin Chin Ris & Longan Congee 370g BX09462

Chin Chin Ris & Longan Congee 370g

Lækker grød-dessert baseret på klisterris, kidney-, azuki- og mungbønner såvel som havre, peanuts og longan-frugt. Et solidt mellemmåltid eller en sød dessert.

17,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne portion congee risgrød kan spises med den medfølgende ske som både en næringsrig morgenmad, et solidt mellemmåltid eller sågar en dessert. Grøden kombinerer bønner og longan-frugt for en kompleks og autentisk congee smagsoplevelse, der nemt kan snuppes med på farten.

Longan-frugten kan minde om vindruer eller litchi, men er saftigere end disse med en sød og nøddeagtig smag. Congee er i sin essens riskorn opblødt over længere tid i vand under svag varme og kan have en varierende konsistens, lidt ligesom man kender det fra havregrød. Tilføjelsen af enten søde eller salte ingredienser kan hurtigt forvandle retten til middagsmad eller dessert, og forskellige variationer af congee findes udbredt over hele over hele Asien, hvor risgrøden går under navnet kayu i Japan, juk i Korea og zhou i Kina.

Da congee er en nem spise, bliver den ofte associeret med helbredelse og velvære, og det er en ideel spise at servere for syge, ældre og for små børn. Mange asiatiske klostre serverer også congee som en fast del af menuen, og det er en ret med mange religiøse og højtidelige konnotationer, som det blandt andet er tilfældet for det japanske nytår. Her indtages congee hvert år omkring d. 7 januar som Nanakusa Gayu, hvor 7 forskellige urter tilføjes til grøden for at bringe lykke og beskytte mod ondskab. 

Ris & Longan Congee kan nydes både kold og opvarmet.

Produktinformation

BX09462
Produktinformation
Vægt
370g
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Congee (50%) [klisterris, HAVRE-GRYN, røde kidney bønner, røde azuki-bønner, mung-bønner, PERLEBYG, JORDNØDDER], longan-frugt, vand, rørsukker, konsistensmidler (E415, E473), aroma.

Allergener: havre, byg, jordnødder

Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 773 kJ
Energi (kcal) 89 kcal
Fedt 0,8 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 19,0 g
   (heraf sukkerarter) 10,9 g
Protein 1,9 g
Salt <0,1 g


Du vil eventuelt også synes om