Specialiteter Vermont Curry Karakuchi Hot 230g JA00020

Vermont Curry Karakuchi Hot 230g

Japansk karryblanding med honning og æble for en sød, smagfuld jævning - stærk styrke. Bruges til klassiske japanske karryretter.

53,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En klassisk japansk karryblanding med honning og æble, der har mange anvendelsesmuligheder såsom Karee Raisu, Katsukaree og karry udonnudler. Japanske karryblandinger er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Her er blandingen i en stærk udgave - dvs. den har et markant indhold af chilipeber.

Til japansk karee tilbereder du blot grøntsager, protein, og hvad du ellers kunne tænke dig i en stor gryde. Typiske ingredienser er gulerødder, kartofler og løg i tern eller i den mere traditionelle rangiri-udskæring. Ønsker du mere bid, skal du f.eks. undlade at lade grøntsagerne stege/dampe for længe inden du tilsætter karryblandingen. 
Kom vand i gryden (anvisninger på pakken), bræk karry-blokken af og tilsæt den ønskede portion. Du vil iagttage, at suppen tyknes og bliver til en lækker sammenhængende karrygryderet. 
Serveres med kogte ris og diverse toppings, sprød salat, nori-flager eller shibazuke.

Produktinformation

JA00020
Produktinformation
Vægt
230g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Palmeolie, rapsolie, hvedemel, sukker, salt, majsstivelse, karrypulver, smagsforstærker E621, E631, farvestof E150a, E160c, sojabønner, gærekstrakt, tomatpulver, ost honning, emulgator: sojalecitin, E473, E471, bananpasta, hvidløgspulver, løgpulver, løgekstrakt, letmælkspulver, hydrolyseret sojaprotein, æblepasta, brun meljævning, syremiddel E330, sojasaucepulver, aroma, glukose, kakaopulver, krydderier, løgkrydderi. 

Energi (kJ) 2148 kJ
Energi (kcal) 517 kcal
Fedt 36,7 g
   (heraf mættet) 20,1 g
Kulhydrat 38,1 g
   (heraf sukkerarter) 10,7 g
Protein 6,7 g
Salt 11,4 g


Du vil eventuelt også synes om