Specialiteter STOP MADSPILD (BEDST FØR 25/03/22) - Vermont Curry Chukara Medium Hot 230g JA00019
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 25/03/22) - Vermont Curry Chukara Medium Hot 230g

Japansk karryblanding med honning og æble for en sød, smagfuld jævning - medium styrke. Bruges til klassiske japanske karryretter.

27,00 kr. 53,00 kr. - 26,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En klassisk japansk karryblanding med honning og æble, der her mange anvendelsesmuligheder såsom Karee Raisu, Katsukaree og karry udonnudler. Japanske karryblandinger er mildere og har en markant anderledes smag end f.eks. indisk karry. Her er blandingen i en medium udgave - dvs. den har et markant, men ikke overvældende indhold af chilipeber.

Til japansk karee tilbereder du blot grøntsager, protein, og hvad du ellers kunne tænke dig i en stor gryde. Typiske ingredienser er gulerødder, kartofler og løg i tern eller i den mere traditionelle rangiri-udskæring. Ønsker du mere bid, skal du f.eks. undlade at lade grøntsagerne stege/dampe for længe inden du tilsætter karryblandingen. 
Kom vand i gryden (anvisninger på pakken), bræk karry-blokken af og tilsæt den ønskede portion. Du vil iagttage, at suppen tyknes og bliver til en lækker sammenhængende karrygryderet. 
Serveres med kogte ris og diverse toppings, sprød salat, nori-flager eller shibazuke.

Produktinformation

JA00019
Produktinformation
Vægt
230g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Palmeolie, rapsolie, hvedemel, sukker, salt, majsstivelse, karrypulver, farvestof E150a, E160c, smagsforstærker E621, E631, mælkepulver, sojabønner, aroma, honning, gærekstrakt, ost, emulgator: sojalecitin, E473, E471, løgekstrakt, ristet løgpulver, tomatpulver, løgpulver, surhedsregulator E503ii, bananpasta, syremiddel E330, brun meljævning, kakaopulver, hydrolyseret sojaprotein, æblepasta, hvidløgspulver, sojasaucepulver, tomatekstrakt, sellerifrø, krydderier, letmælkspulver, løgekstrakt.

Energi (kJ) 2140 kJ
Energi (kcal) 514 kcal
Fedt 35,5 g
   (heraf mættet) 19,4 g
Kulhydrat 40,8 g
   (heraf sukkerarter) 9,9 g
Protein 6,4 g
Salt 10,6 g


Du vil eventuelt også synes om