Shibanuma Ohitachi Lagret Nama Shoyu Soja Sauce 100ml
Upasteuriseret japansk sojasauce af høj kvalitet af Nama Shoyu typen, som betyder at det er en ren soja fremstillet uden tilsætningsstoffer og varmebehandling.
God service - 5 stjerner på Trustpilot
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Dag til dag levering - bestil inden kl 14!
Beskrivelse
Shibanuma Ohitachi Nama Shoyu sojasauce fremstilles kun ved hjælp af japanske Maru-sojabønner fra Ibaraki-præfekturet og ældes langsomt i Shibanumas mere end 200 år gamle trætønder. Ohitachi Nama Shoyu er ikke varmebehandlet og giver dermed en smuk, blød smag og aroma, mens farven byder på en dyb, brun, næsten sort kulør. Sojasaucen har lagret i trætønderne i minimum 1 år, hvilket giver en fantastisk Umami.
Shibanuma Soy Sauce har produceret sojasovs i Tsuchiura i Japan i over 320 år og 18 generationer, siden 1688. Shibanuma sojasovs blev valgt og præsenteret for Edo Shogunate som en af de bedste sojasaucer i Japan.
Hemmeligheden bag Shibanumas sojasovs er de originale trætønder, der er gået i arv i generationer, og som bruges til traditionel gæring og modning. Naturlige koji-mikrober i træfadene kombineret med Shibanumas traditionelle fremstillingsmetoder er nøglen til kvaliteten.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 100ml
Ingredienser og næringsindhold
Næringsindhold / 100 ml
Vand, sojabønner, hvede, salt.
Energi (kJ) | 354 |
Energi (kcal) | 84 kcal |
Fedt | 0,5 g |
(heraf mættet) | 0,1 g |
Kulhydrat | 9 g |
(heraf sukkerarter) | 0,9 g |
Protein | 7,6 g |
Salt | 14 g |