Slik Doshisha Druff Matcha Jordbær Chokolade RN80131

Doshisha Druff Matcha Jordbær Chokolade

Ægte jordbær, tørret for at bevare smagen bedst muligt, dækket af lækker Matcha grøn te chokolade. Unikt og eksklusivt japansk slik.

45,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Doshisha Druff Matcha Strawberry er lækre, tørrede jordbær, der er dækket af et tykt lag chokolade med den aromatiske grønne matcha te.

De flotte, hele jordbær er udvalgt for deres lækre smag og aroma, og er herefter tørret, for at bevare så meget smag og duft som muligt. Det giver et let sprødt jordbær med en syrlig note og en gennemtrængende smag af jordbær.

Herefter bliver hvert enkelt jordbær dækket af et tykt lag chokolade, spækket med matcha te. Kombinationen af matcha og jordbær er helt unik, og hver enkelt bid byder på en fantastisk smagsoplevelse.

Først mødes man af den let bitre og meget aromatiske grønne te, chokoladen smelter på tungen og skaber en lækker, cremet oplevelse, mens det let syrlige jordbær til sidst skærer igennem og gør oplevelsen komplet. Sammensmeltningen af de forskellige smage og konsistenser er helt speciel!

Det her er japansk slik på højeste niveau, så gør dig selv en tjeneste og prøv denne fantastiske snack!

Produktinformation

RN80131
Produktinformation
Vægt
60g

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Sukker, sødmælkspulver, palmeolie, kakasmør, tørret jordbær, laktose, skummetmælkspulver (E322), smag, farvestof (E140), matcha

Energi (kJ) 2440
Energi (kcal) 581 kcal
Fedt 37,3 g
   (heraf mættet) 20,5 g
Kulhydrat 57,3 g
   (heraf sukkerarter) 56,3 g
Protein 3,9 g
Salt 0,1 g