Slik STOP MADSPILD (BEDST FØR 13/10/22) - Sina Ginger Candy Mango - Ingefærslik med mangosmag 56g RL08002
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 13/10/22) - Sina Ginger Candy Mango - Ingefærslik med mangosmag 56g

Lækkert ingefærslik med mangosmag der er kendt og elsket i mange asiatiske lande. Behagelig skarphed fra ingefær og sødme fra rørsukker.

12,00 kr. 19,00 kr. - 7,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sina Ginger Candy nydes både som slik, men også som en slaks "halstablet" mod forkølelse, tilstoppet næse og ondt i halsen.

Ingefæren giver en fantastisk smag med helt perfekt "bid", og den naturlige sødme fra rørsukkeret giver en dejlig smagsoplevelse sammen med den naturlige mango smag.

Konsistensen kan nok bedst betegnes som "chewy", pga. tapiokastivelsen de er fremstillet med. Altså en form for tyggekaramel, men alligevel med sin helt egen særegne konsistens.

Produktinformation

RL08002
Produktinformation
Vægt
56g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Saccharose, ingefær, tapiokastivelse, naturlig mangosmag

Energi (kJ) 1628 kJ
Energi (kcal) 389 kcal
Fedt 1,4 g
   (heraf mættet) 0,9 g
Kulhydrat 94,1 g
   (heraf sukkerarter) 77,5 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g