Slik STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/11/22) - Pocky Chocolate 72g MADSPILD-RM00080
Nedsat pris Ny

STOP MADSPILD (BEDST FØR 30/11/22) - Pocky Chocolate 72g

De velkendte japanske Pocky kiksestænger med klassisk smag af chokolade - nu med ekstra mange stænger i en smuk gylden indpakning!

14,00 kr. 29,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sprøde kiksestænger med det klassiske Pocky chokoladeovertræk - en super populær japansk snack, der er elsket verden over. 

Med denne pakke i hånden er du klar til at kabe-don! dine venner og dele en Pocky mellem jer som Lady og Vagabonden - prøv det ;)

Produktinformation

Glico
MADSPILD-RM00080
Produktinformation
Vægt
72g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Hvedemel, sukker, kakaomasse, palmeolie, sødmælkspulver, maltekstrakt, stivelse, salt, gær, kakaosmør, emulgator (E322) (soja), aroma, hævemiddel (E500), farvestof (E160b), smagsforstærker (E621).

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2063 kJ
Energi (kcal) 491 kcal
Fedt 22,1 g
   (heraf mættet) 15,0 g
Kulhydrat 64,5 g
   (heraf sukkerarter) 61,3 g
Protein 8,4 g
Salt 0,48 g


Du vil eventuelt også synes om