Slik STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/02/22) - Tongari Corn Salt Vanilla Snack RG35004
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/02/22) - Tongari Corn Salt Vanilla Snack

Tongari Corn er søde knasende majssnacks med smag af salt og vaniljeis udviklet i samarbejde med den sjove Coolish drikkeis på tube fra Lotte!

14,00 kr. 39,00 kr. - 25,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse japanske snacks fra House Foods er et twist på de klassiske saltede Bugles, som de fleste kender, men som faktisk også har eksisteret i Japan siden 1978.

Nu fås de med en overraskende smag af vanilje ala Coolish med et lækkert hint af salt oveni. De sprøde hule majssnacks kan endda også fyldes op med soft ice, hvis man er i det eventyrlige hjørne ;) 

Produktinformation

RG35004
77 kg
Produktinformation
Vægt
75g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Majsmel, palmeolie, aroma (vanilje), smagsforstærker, sukker, salt, hævemiddel (E500), sødemiddel (E951), aroma, surhedsregulerende middel (E330), antioxidant (E300), farve  (E150a).

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 2382 kJ
Energi (kcal) 569 kcal
Fedt 30,4 g
   (heraf mættet) 3,9 g
Kulhydrat 62,3 g
   (heraf sukkerarter) 2,3 g
Protein 4,9 g
Salt 1,3 g


Du vil eventuelt også synes om