Sauce STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/03/22) - Samyang Buldak Extremely Hot Chicken Sauce 200g KA32011
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/03/22) - Samyang Buldak Extremely Hot Chicken Sauce 200g

Fantastisk koreansk ekstra spicy sauce med smag af kylling og chili - super stærk sauce der også er kendt fra Spicy Buldak nudlerne. SUPER STÆRK!

20,00 kr. 50,00 kr. - 30,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Buldak sauce er også kendt som "fire chicken" sauce - på koreansk betyder bul nemlig ild, og dak betyder kylling. 

Buldak blev populær i Sydkorea i løbet af 2004, først og fremmest for sin ekstreme chilistyrke, da landets recession og økonomiske afmatning fik den lokale befolkning til at søge krydret mad for at lindre stress. Stigningen i popularitet af Buldak satte tendensen for ekstremt varme retter i Sydkorea, hvilket førte til stigningen af Buldak franchiserestauranter.

Navnet buldak blev imidlertid registreret på et patentkontor i april 2001 af Buwon Food. Dette førte til stærk modstand fra Hongcho Buldak og andre førende Buldak-restauranter, der hævdede, at udtrykket var blevet brugt som et fælles betegnelse. Den 30. april 2008 vedtog patent-domstolen i Korea, at begrebet blev generaliseret og Buldak blev gratis til offentlig brug. Selvom populariteten af Buldak er faldet i de seneste år i Sydkorea, har retten ført til udviklingen af andre succesrige retter inspireret af den, såsom Buldak instant nudler af Samyang Food.

Med denne ekstra spicy sauce får du smagen af Buldak nudlerne - lige til at hælde over dine egne nudler, til at krydre stegt kylling med, eller andre spændende retter, hvor du ønsker et kick af chili og smagen af kylling. 

Men pas på - den er SUPER STÆRK! (Denne version er kendt som bl.a. "Extremely Spicy" og 2X Spicy")

Produktinformation

Samyang
KA32011
Produktinformation
Vægt
200g
Produceret i
Korea

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, kunstig kyllingesmagspulver, majssirup, SOJAsovs, SOJAbønneolie, løg, hvidløg, affarvet chiliekstrakt, paprikasekstrakt, grøn te aromaolie.

Energi (kJ) 976 kJ
Energi (kcal) 233 kcal
Fedt 8,3 g
   (heraf mættet) 1,7 g
Kulhydrat 35 g
   (heraf sukkerarter) 23,3 g
Protein 5 g
Salt 5 g


Du vil eventuelt også synes om