Beskrivelse
For at opnå fiskesauce af høj kvalitet gæres denne sauce i flere måneder. Den er rig på naturligt protein, hvilket giver den en duftende aroma og en klar, rødbrun farve. Dens robuste smag er ideel til stirfry, marinering og til dyppelse. Denne udgave af den klassiske fishsauce, er tilsat laksesmag for en ekstra dimension og dybde til smagen. Prøv den i retter der allerede indeholder laks, for at forstærke smagen, eller tilsæt den retter hvor der er brug for ekstra dybde i smagen.
Saucen kan bruges til alt fra marinader til stirfry retter, dips og dressinger.
Produktinformation
Produktinformation
- Indhold volumen
- 635ml
- Produceret i
- Vietnam
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml
FISKEekstrakt (ansjoser, salt) 47%, vand, sukker, salt, smagsforstærkere (E621, E635), surhedsregulerende midler (E260, E330), laksearoma, konserveringsmidler (E202, E211), fortykningsmiddel (E415), farvestoffer (E150a, E120).
Energi (kJ) | 315 kJ |
Energi (kcal) | 74 kcal |
Fedt | 0,0 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 10,6 g |
(heraf sukkerarter) | 8,0 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 21,9 g |