Beskrivelse
Peking Duck er en af de mest populære kinesiske retter og den er kendt for sit sprøde skind og møre kød.
Lee Kum Kee Peking Duck Sauce er en sød krydret sauce lavet af omhyggeligt udvalgte krydderier som chili, hvidløg og malede sojabønner. Denne sauce kan bruges til tilberedning af marinader, til at krydre den sprøde, aromatiske andesteg og Pekingand eller som en dyppesauce til grillet og ristet kød.
Saucen er klar til brug direkte fra glasset.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 383g
- Produceret i
- Kina
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Sukker, fermenteret SOJAbønnepasta (vand, salt, SOJAbønner, HVEDEmel), vand, tomatpuré, saltede blommer, SESAMpasta, SOJAbønneolie), farvestof (E150a), modificeret majsstivelse, hvidløgspulver, stabilisator (Xanthangummi (SOJAbønner, HVEDE)), chilipeber pulver, krydderier, smagforstærkere (E631, E627)
Energi (kJ) | 1046 kJ |
Energi (kcal) | 248 kcal |
Fedt | 6,6 g |
(heraf mættet) | 1,1 g |
Kulhydrat | 43 g |
(heraf sukkerarter) | 42 g |
Protein | 2,6 g |
Salt | 4,4 g |