Sauce Otafuku Okonomiyaki Sauce 2,1kg KA00140

Otafuku Okonomiyaki Sauce 2,1kg

Japansk Okonomiyaki sauce også kendt som Okonomi sauce

150,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Du har hørt om det, set det - måske endda smagt det. Tilbyd dine venner "okonomi sauce" eller "okonomiyaki sauce" på deres pizza eller burger, og du vil med garanti få mere end et par forvirrede blikke. De fleste uden for Japan har ikke hørt om denne lækre sauce, og de fleste vil ikke glemme den, når de har smagt den. Men hvad er denne mystiske brune sovs?

Okonomi sauce er "i familie" med Worcestershire sauce, men den er langt sødere og mindre salt end sin britiske fætter. Dette skyldes, at Worcestershire's vigtigste ingrediens og kilden til dens stærke umami smag er ansjos, mens Okonomi saucens hovedbestanddel er dadler. Worcestershire sauce bruger også tamarind, som har en sød og sur smag, mens Okonomi sauce bruger rosiner for en mildere smag. Og ikke mindst er den meget mere tyktflydende end den traditionelle Worcestershire sauce.

Okonomi sauce går godt på alt! Brugen er ikke kun begrænset til okonomiyaki, okonomi sauce er fantastisk på burgere og bøffer, som dip til grøntsager og kød, i supper og som marinade. Ligesom BBQ sauce giver den søde, røgfyldte smag et ekstra element til næsten enhver type mad du laver.

Produktinformation

Otafuku
KA00140
Produktinformation
Vægt
2,1kg

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

Frukt & grøntsager (tomat, dadel, løg, æble, gulerod, fersken, appelsin, hvidløg), vand, glukose-fruktosesirup, eddike, sukker, hydroliseret SOJA-protein, salt, fortykningsmidler (E1414, E412), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), krydderier, gær-ekstrakt, kombu-tang, shiitake-svamp, karamelfarve (E 150a).

Energi (kJ) 569
Energi (kcal) 136 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 32,7 g
   (heraf sukkerarter) 22,8 g
Protein 1,3 g
Salt 4,5 g