Sake Masumi Yumedono Junmai Daiginjo Sake 720ml EB82010
Nedsat pris

Masumi Yumedono Junmai Daiginjo Sake 720ml

Japansk Daiginjo Genshu Nama Chozo Sake fra det anerkendte Masumi bryggeri

795,00 kr. 895,00 kr. - 100,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Yumedono ("Drømmenes Palads"), et gammelt mesterværk af buddhistisk arkitektur, har været navnet på Masumis bedste sake i over et århundrede. Brygget til perfektion med Yamada Nishiki ris af højeste kvalitet og Masumi No. 7 gær. Herefter tyngdekraftfiltreret én dråbe ad gangen, der endeligt leder til dette mesterværk ud i sakebrygningskunsten.

Yumedono har da også vundet en solid række guldmedaljer i internationale sammenhænge.
Mesterbryggerens kommentarer: "Som vores konkurrence sake, er Yumedone helt overladt i vores bryggeres hænder. Resultatet er en hånd-brygget sake med meget intense noter af frugt, en behagelig sødme og mild syre der gør indtryk fra første tår."

Næsen mødes af florale noter af melon, hvid drue, abrikos og kirsebær, mens tungen får hints af en smukt afbalanceret syre, en udpræget tørhed med umami fra koji ris, der til sidst afrundes af en silkeblød mundfylde.

Parres godt med ferske retter med hvid fisk, skaldyr som østers og hummer, grønne salater og sashimi eller nigiri sushi.

Bør serveres afkølet i et vinglas for den optimale oplevelse.

Produktinformation

Masumi
EB82010
Produktinformation
Alkohol volumen
17%
Indhold volumen
720ml
Produceret i
Japan
Ris poleringsgrad (mængden af riskornet der er er tilbage efter polering)
35%

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Vand, ris, koji, gær