Sake Dassai 45 Junmai Daiginjo Sake 1,8L EB37668

Dassai 45 Junmai Daiginjo Sake 1,8L

Japansk Junmai Daiginjo Sake med en rispoleringsgrad på 45% fra berømte Dassai. En kompromisløs sake der byder på en helt fantastisk smagsoplevelse!

495,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Asahi Shuzo bryggeriet tog en chance, da det omlagde produktionen til kun at fokusere på Junmai Daiginjo Sake. Men satsningen betalte sig og bragte os denne dejlige Sake. Takket være Dassai, kan du nu prøve Sake i ekstremt høj kvalitet til en rimelig pris. Dassai '45' er den nye, forbedrede version af den populære Dassai '50', der var kendt for sin høje kvalitet på verdensplan. Med en engagerende smag og en palette der er nem at parre med mad, er det ikke underligt, at denne Sake er populær verden over.

Denne Sake er fremstillet på de udsøgte Yamada-Nishiki ris, og har en let og tør fornemmelse, med en indbydende aroma og en frisk, frugtig smag.

På næsen er Dassai 45 let floral med antydninger af blomster, fersken og melon. På ganen er den forfriskende smooth med et strejf af sødme og en flygtig smag af anis. Denne fantastiske Sake serveres bedst afkølet.

Læs mere om Sake temperaturer her

Produktinformation

DASSAI
EB37668
Produktinformation
Alkohol volumen
16%
Indhold volumen
1,8L

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol